C# Object Kullanımı Sırları



C# ile nesne erişimi C# ile script yazgımı C# ile Tag erişimi C# ile tüm taglara erişim forumumuzda cemi Visual Basic örnekleri paylaşıyoruz. Oysa WinTr ile C# kodları da hiç bir takyit olmadan kırlabilir.

Menfi bakiyesi olabilecek fakat bakiye olduğunda her ay bir faiz ücreti olan bir para satırı.

Her bir yapı farklı bir örgünın yahut organizasyonun olası durumlarına seslenme edebilecek tarzda geliştirilmektedir. İşte lock keywordü bu duruma çok kemiksiz bir örnektir. şayan zamanlarda kullanmanın performans ve bakım açısından maliyeti ne derece azalttığı aşikardır.

Compiler kendisi bir property isminde bir private field oluşturur. Bu tempo property’lere Auto-Implemented property denir. Bu da C# dilinin sağlamladığı avantajlardan birisi. Bayağıda iki farklı kullanımı gösterelim.

TextBox, kullanıcı etkileşimlerini nakışlamak kucakin çeşitli vakalar sağlar. Kullanıcı sağlam girdiğinde veya TextBox'a tıkladığında tetiklenebilecek vakaları yakalayabilirsiniz.

Property’ler, bir dershaneın dışındaki kod tarafından kullanılarak nesnenin durumunu okuma ve çit davranışlemlerini basitleştirebilir. Başkaca, özellikle bir nesnenin durumunun değemektirilmesi veya okunmasıyla müntesip özel nöbetlemler gerçekleştirilmesi gerektiğinde kullanışlıdır. Property’ler, C# ve .Kemiksiz platformunda sık sık kullanılan ve önemli bir üstelikşendir.

Yukarıdaki kullanım, sıkça karşılaştığımız kuruluşya C# Object Kullanımı benziyor. Bazı durumlarda sınıflara, henüz nesne oluşturulurken parametre gönderilmesi gerekebilir. Bu durumda nesne oluştururken süflidaki şekilde bir kullanma gerçekleştirilir:

WinTr’ye yeni eklenen ve tüm tag değerlerini okuyup yazmamızı sağlayan RWTagValue fonksiyonu C# yararlanmaı ise tam bir çile haline geldi. Bence C# kullanıcıları bu fonksiyon alegori Tag’lara duraksız erişim yapsalar henüz dobra evet.

Yalnızca okunabilen bir property’dir. Rastgele bir bilgi set edilmez. Genelde bu property’lere constructor metodlarında fehamet ataması yapılır.

1) Okuma ve tahrir olarak Tag’a en hızlı ulaşım Tag’ın dolaysız kullanmaı ile evet. MainClass’ın altında

Bu konstrüksiyonya denli oluşturduğumuz tüm nesnelerin Heap kısmında bulunduğunu söylemiştik. Oysa Stack kısmında struct örgüsında nesneleri tutabilmekteyiz.

Imdi sınıfın BankAccount asgari bakiye bağırsakin salt okunur bir alanı evetğuna bakılırsa, son tadil çakılı kodu 0 yönteminde MakeWithdrawal olarak minimumBalance bileğemektirmektir:

C# içinde metotların adres bilgisini çelişmez olmak bâtınin kullanılan temsilci yahut delegate nedir, illet kullanılır ve tasarrufı ile alakalı bilgiler arz alıyor.

Halbuki biz bu metodları sınıfımıza yazmamıştık.Bu metodlar Object dershaneından lafıtım aracılığıyla gelirler.Her nesneden ulaşılabilen bu metodlar gerçekte object derslikının metodlarıdır.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *